Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SPECIALIST I
​eLEMENTMONTAGE

30 ÅRS
​ERFARING

Medlem af
​​Dansk Industri

BYGGERI
​MED OMTANKE

Søren haller clausen

​Direktør og indehaver

Søren Haller: Byggeri med omtanke - og omtanke for byggeri

Søren Haller er indehaver af Haller Entreprise. Han forfulgte drømmen om egen virksomhed i 2016, og siden har Haller Entreprise udført elementmontage i hele landet, f.eks. på Rigshospitalet og på det nye, runde P-hus ved Vejle Sygehus. Virksomheden er hjemmehørende på Midtfyn, hvor Haller Entreprise bl.a. har monteret betonelementer i Lactosans specialkonstruerede produktionshal.

Mere end 25 års erfaring i byggebranchen sikrer, at Søren forstår alle byggeriets processer, og at han har blik for unikke løsninger. Han har bl.a. været projektleder på Odins Bro, Nettos hovedlager i Køge og havnebyggerier i Holbæk, Odense, Rudkøbing og Svendborg.

Søren er garanten for, at Haller Entreprise leverer kvalitet til tiden, tilpasset kundens individuelle behov. Det kalder vi byggeri med omtanke. Men Søren har også omtanke for byggeri. Derfor underviser han kommende ingeniører på Syddansk Universitet, og han er jævnligt vejleder på afgangsprojekter på ingeniørstudiet.

Faktisk er to af Sørens tidligere studerende i dag entrepriseledere hos Haller Entreprise.

Søren har altid brændt for beton. Derfor startede han sin karriere i byggeriet med at uddanne sig til struktør, og han blev Danmarksmester, da han deltog i DM i Skills i 1996. At han også kom til at støbe bilnøglen ind i væggen, snakker vi ikke så højt om.​

Haller Entreprise ApS    |    Industrivej 7, 5792 Årslev    |    Telefon: 25 31 01 55    ​|    E-mail: shc@hallerentreprise.dk​    |    CVR: 37871397