Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SPECIALIST I
​eLEMENTMONTAGE

25 ÅRS
​ERFARING

Medlem af
​​Dansk Byggeri

BYGGERI
​MED OMTANKE

HALLER-HOLDET

​Direktør og indehaver

Søren Haller Clausen

Søren Haller: Byggeri med omtanke - og omtanke for byggeri

Søren Haller er indehaver af Haller Entreprise. Han forfulgte drømmen om egen virksomhed i 2016, og siden har Haller Entreprise udført elementmontage i hele landet, f.eks. på Rigshospitalet og på det nye, runde P-hus ved Vejle Sygehus. Virksomheden er hjemmehørende på Midtfyn, hvor Haller Entreprise bl.a. har monteret betonelementer i Lactosans specialkonstruerede produktionshal.

Mere end 25 års erfaring i byggebranchen sikrer, at Søren forstår alle byggeriets processer, og at han har blik for unikke løsninger. Han har bl.a. været projektleder på Odins Bro, Nettos hovedlager i Køge og havnebyggerier i Holbæk, Odense, Rudkøbing og Svendborg.

Søren er garanten for, at Haller Entreprise leverer kvalitet til tiden, tilpasset kundens individuelle behov. Det kalder vi byggeri med omtanke. Men Søren har også omtanke for byggeri. Derfor underviser han kommende ingeniører på Syddansk Universitet, og han er jævnligt vejleder på afgangsprojekter på ingeniørstudiet.

Faktisk er to af Sørens tidligere studerende i dag entrepriseledere hos Haller Entreprise.

Søren har altid brændt for beton. Derfor startede han sin karriere i byggeriet med at uddanne sig til struktør, og han blev Danmarksmester, da han deltog i DM i Skills i 1996. At han også kom til at støbe bilnøglen ind i væggen, snakker vi ikke så højt om.​

Administrationschef​

Anja Haastrup

Anja Haastrup: Viser du folk tillid, viser de sig at være tilliden værdig

Anja Haastrup har ansvaret for HR og økonomi i Haller Entreprise.

For Anja er byggeri med omtanke, at der også skal være plads til omtanke for hver enkelt medarbejder. Hun kender de ansattes historie, og hun giver gerne folk en chance, selvom de har slået en skævert i livet. Anjas filosofi er, at hvis man viser folk tillid, viser de sig også at være tilliden værdig.

Haller Entreprises fokus på social ansvarlighed viser sig også ved, at virksomheden flere gange har taget praktikanter ind, både i byggeriet og på kontoret, og ad den vej givet folk med udfordringer på arbejdsmarkedet en ny chance.

Spørger man Anja, har Haller Entreprise plads til alle, der kan og vil.

Det er altså ikke uden grund, at Haller Entreprises værdier er respekt, ordentlighed, samarbejde, ansvarlighed og høj faglighed.

Haller Entreprise sætter en ære i, at hver enkelt medarbejder trives. Og det er Anja, der står bag små og store tiltag, der gør hverdagen lidt sjovere for Haller-holdet.

Hun kan finde på at købe Othello-lagkager til alle byggesjak, hente morgenbrød om fredagen og finde en bunke pakkespilspakker til den årlige julefrokost. Det er også hende, der arrangerer bowling, gokart-ture, fællesspisning og fejring af medarbejdernes mærkedage.​​

​Entrepriseleder og bygningsingeniør

Mads Krogh Hansen

Mads Krogh Hansen: Ingeniør med håndværksbaggrund sikrer praksisforståelse og høj kvalitet

Mads Krogh Hansen er entrepriseleder i Haller Entreprise. Han har ansvaret for udførelsen af byggeprojekter, lige fra tilbuddene regnes, til byggeriet står færdigt.

Haller Entreprise tror på, at montageerfaring er afgørende for, at man forstår alle facetter af betonbyggeriet. Derfor startede Mads som nyuddannet ingeniør med både at montere og at lede entreprisen af Foss Innovation Center i Hillerød. Siden har Mads bl.a. stået for byggeriet af boligkarréen Kongens Punkt i Fredericia og et 9-etagers søjle-bjælkebyggeri med dobbelthøje søjler til Rigshospitalet.

Som entrepriseleder trækker Mads også på sin uddannelse som tømrer. Den håndværksmæssige baggrund hjælper ham til at læse tegninger og forstå processer i praksis. Det betyder, at der sker færre fejl, og at han er skarpere til at kvalitetssikre byggeriet.

Som nyuddannet ingeniør fik Mads job i Haller Entreprise. Han sætter pris på tonen i firmaet, og at det er et lille og personligt sted. Især fremhæver Mads, at Søren Haller altid er klar til at sparre med ham, og at det er utroligt lærerigt at sparre med en person, der har 25 års erfaring i byggebranchen. For kunderne betyder den flade struktur, at byggelederne hurtigere når frem til de helt rigtige løsninger, tilpasset netop denne unikke byggeproces.

Mads vidste ikke, at hans fremtid lå i betonbranchen, før han fik Søren Haller som vejleder i sit afgangsprojekt på ingeniørstudiet. Her skrev han om Holbæk Havneby, og han fandt ud af, hvor udfordrende betonbyggeri er. Spørger man Mads i dag, siger han, at han aldrig skal lave andet, for det er lige ham at bygge med store Lego-klodser.​

​Entrepriseleder og bygningsingeniør

Søren Boesgaard Andersen

Søren Boesgaard Andersen: Knowhow og montageerfaring forebygger problemer

Blandt de mere udfordrende byggerier nævner Søren boligbyggeri på H.C. Ørstedsvej og luksusboliger i Sønderborg. Mest stolt er Søren dog af at have ledet byggeriet af Lactosan i Ringe, hvor det var særligt udfordrende at hejse betondæk på plads i 55 graders vinkel og få dem støbt sammen. Her skulle udtænkes unikke løsninger, for det var fysisk umuligt at løfte betondækkene på plads, indtil Haller Entreprise fik specialkonstrueret løfteåg til opgaven. Mindre nervepirrende blev det ikke af, at kontorpersonalet fortsat arbejdede i bygningen, og at inventaret skulle på plads, mens der stadig blev bygget. 28 meter høje tårne på tværs af tre dæk bidrog også til de ingeniørmæssige udfordringer.

Søren sætter pris på den frihed under ansvar, han bliver mødt med i Haller Entreprise. Her er plads til at fejle, og ingen ser skævt til, at man spørger de andre ingeniører, hvordan de ville løse et problem. I det hele taget har medarbejderne det bare godt, ifølge Søren. Naturligvis skal kvaliteten være i orden, og deadlines skal overholdes, men der er stadig plads til at holde weekend eller møde ind lidt senere. Fælles morgenmad om fredagen og den uformelle snak med chefen er også noget, Søren værdsætter.​

​Søren har altid vidst, at han ville være ingeniør. Det motiverer ham, at hverdagen er udfordrende, og at der altid er nye problemer at løse. Og han sætter pris på at have knowhow bag, når han leder ude på byggepladserne. At han ved, hvorfor man skal bruge netop denne type beton eller stål, både fordi han er uddannet bygningsingeniør, og fordi han har erfaring med at montere elementer fra sin start i Haller Entreprise. Det gør, at han forstår, hvorfor nogle løsninger er bedre end andre, og hvorfor det vil give problemer på længere sigt, hvis man ikke korrigerer på et tidligere tidspunkt i processen.

​Faktisk synes Søren, at det er kanonfedt, at han blev sendt ud at montere betonelementer, da han var nyuddannet ingeniør. Det har givet ham respekt for håndværkerne - og det hjælper ham til at levere byggeri med omtanke, som Haller Entreprise er kendt for.

Resten af Haller-holdet

Vi har erfarne og dedikerede montører i alle aldre, fra alle egne af landet og fra udlandet. De arbejder hver dag ude på byggepladserne, i al slags vejr, for at løse opgaverne kvalitetssikkert og til tiden

I Haller Entreprise tæller alle mand. Vi ved, at vi kun kan levere den høje kvalitet, Haller Entreprise er kendt for, hvis vi løfter i flok. Derfor hjælper vi hinanden til at præstere det optimale på jobbet.

Vi tror på, at medarbejdere, der trives, yder en bedre indsats. Derfor er arbejdsmiljø og arbejdsglæde i højsædet i Haller Entreprise. Vi kalder det byggeri med omtanke - også for medarbejderne.

​Kulturen i Haller Entreprise er kendetegnet ved stærk holdånd og faglig stolthed.

​Hos os er der plads til alle, som kan og vil.​

Haller Entreprise ApS    |    Industrivej 7, 5792 Årslev    |    Telefon: 25 31 01 55    ​|    E-mail: shc@hallerentreprise.dk​    |    CVR: 37871397