Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SPECIALIST I
​eLEMENTMONTAGE

30 ÅRS
​ERFARING

Medlem af
​​Dansk Industri

BYGGERI
​MED OMTANKE

HALLER-HOLDET

​Direktør og indehaver

Søren Haller Clausen

Søren Haller: Byggeri med omtanke - og omtanke for byggeri

Søren Haller er indehaver af Haller Entreprise. Han forfulgte drømmen om egen virksomhed i 2016, og siden har Haller Entreprise udført elementmontage i hele landet, f.eks. på Rigshospitalet og på det nye, runde P-hus ved Vejle Sygehus. Virksomheden er hjemmehørende på Midtfyn, hvor Haller Entreprise bl.a. har monteret betonelementer i Lactosans specialkonstruerede produktionshal.

Mere end 25 års erfaring i byggebranchen sikrer, at Søren forstår alle byggeriets processer, og at han har blik for unikke løsninger. Han har bl.a. været projektleder på Odins Bro, Nettos hovedlager i Køge og havnebyggerier i Holbæk, Odense, Rudkøbing og Svendborg.

Søren er garanten for, at Haller Entreprise leverer kvalitet til tiden, tilpasset kundens individuelle behov. Det kalder vi byggeri med omtanke. Men Søren har også omtanke for byggeri. Derfor underviser han kommende ingeniører på Syddansk Universitet, og han er jævnligt vejleder på afgangsprojekter på ingeniørstudiet.

Faktisk er to af Sørens tidligere studerende i dag entrepriseledere hos Haller Entreprise.

Søren har altid brændt for beton. Derfor startede han sin karriere i byggeriet med at uddanne sig til struktør, og han blev Danmarksmester, da han deltog i DM i Skills i 1996. At han også kom til at støbe bilnøglen ind i væggen, snakker vi ikke så højt om.​

Administrationschef​

Anja Haastrup

Anja Haastrup: Viser du folk tillid, viser de sig at være tilliden værdig

Anja Haastrup har ansvaret for HR og økonomi i Haller Entreprise.

For Anja er byggeri med omtanke, at der også skal være plads til omtanke for hver enkelt medarbejder. Hun kender de ansattes historie, og hun giver gerne folk en chance, selvom de har slået en skævert i livet. Anjas filosofi er, at hvis man viser folk tillid, viser de sig også at være tilliden værdig.

Haller Entreprises fokus på social ansvarlighed viser sig også ved, at virksomheden flere gange har taget praktikanter ind, både i byggeriet og på kontoret, og ad den vej givet folk med udfordringer på arbejdsmarkedet en ny chance.

Spørger man Anja, har Haller Entreprise plads til alle, der kan og vil.

Det er altså ikke uden grund, at Haller Entreprises værdier er respekt, ordentlighed, samarbejde, ansvarlighed og høj faglighed.

Haller Entreprise sætter en ære i, at hver enkelt medarbejder trives. Og det er Anja, der står bag små og store tiltag, der gør hverdagen lidt sjovere for Haller-holdet.

Hun kan finde på at købe Othello-lagkager til alle byggesjak, hente morgenbrød om fredagen og finde en bunke pakkespilspakker til den årlige julefrokost. Det er også hende, der arrangerer bowling, gokart-ture, fællesspisning og fejring af medarbejdernes mærkedage.​​

​Entrepriseleder og bygningsingeniør

Søren Boesgaard Andersen

Søren Boesgaard Andersen: Knowhow og montageerfaring forebygger problemer

Blandt de mere udfordrende byggerier nævner Søren boligbyggeri på H.C. Ørstedsvej og luksusboliger i Sønderborg. Mest stolt er Søren dog af at have ledet byggeriet af Lactosan i Ringe, hvor det var særligt udfordrende at hejse betondæk på plads i 55 graders vinkel og få dem støbt sammen. Her skulle udtænkes unikke løsninger, for det var fysisk umuligt at løfte betondækkene på plads, indtil Haller Entreprise fik specialkonstrueret løfteåg til opgaven. Mindre nervepirrende blev det ikke af, at kontorpersonalet fortsat arbejdede i bygningen, og at inventaret skulle på plads, mens der stadig blev bygget. 28 meter høje tårne på tværs af tre dæk bidrog også til de ingeniørmæssige udfordringer.

Søren sætter pris på den frihed under ansvar, han bliver mødt med i Haller Entreprise. Her er plads til at fejle, og ingen ser skævt til, at man spørger de andre ingeniører, hvordan de ville løse et problem. I det hele taget har medarbejderne det bare godt, ifølge Søren. Naturligvis skal kvaliteten være i orden, og deadlines skal overholdes, men der er stadig plads til at holde weekend eller møde ind lidt senere. Fælles morgenmad om fredagen og den uformelle snak med chefen er også noget, Søren værdsætter.​

​Søren har altid vidst, at han ville være ingeniør. Det motiverer ham, at hverdagen er udfordrende, og at der altid er nye problemer at løse. Og han sætter pris på at have knowhow bag, når han leder ude på byggepladserne. At han ved, hvorfor man skal bruge netop denne type beton eller stål, både fordi han er uddannet bygningsingeniør, og fordi han har erfaring med at montere elementer fra sin start i Haller Entreprise. Det gør, at han forstår, hvorfor nogle løsninger er bedre end andre, og hvorfor det vil give problemer på længere sigt, hvis man ikke korrigerer på et tidligere tidspunkt i processen.

​Faktisk synes Søren, at det er kanonfedt, at han blev sendt ud at montere betonelementer, da han var nyuddannet ingeniør. Det har givet ham respekt for håndværkerne - og det hjælper ham til at levere byggeri med omtanke, som Haller Entreprise er kendt for.

​Entrepriseleder

Henrik Clemmensen

Henrik Clemmensen: Jo gladere medarbejderne er, desto bedre bliver arbejdet

Henrik Clemmensen er den nyeste entrepriseleder i Haller Entreprise. Han kom til Fyn i oktober 2020 fra en stilling som direktør i et jysk elementmontagefirma, og han har erfaring med stort set alle aspekter af elementmontage. 

Som entrepriseleder har Henrik ansvaret for byggepladser, lige fra at bestille betonelementer til at holde kontakten til kunden. Kort sagt sørger Henrik for, at pladsen kører.

Og han ved om nogen, hvor vigtigt det er at være på en byggeplads, der fungerer. Inden han startede på kontoret hos Haller Entreprise, har han selv arbejdet som montør i 31 år. Han har altid elsket friheden i arbejdet på byggepladsen, samarbejdet om montagen og følelsen af at skabe noget. 

Som entrepriseleder foregår meget af Henriks arbejde ved en computer, og han kan ikke på samme måde se, hvad han skaber hver dag. Til gengæld kan han bruge sin ekspertise og praktiske erfaring til at lede sine byggepladser. Ved Vandet i Ishøj og Ofeliahaven i Helsingør er nogle af de byggepladser, Henrik har haft ansvaret for. Han fremhæver det gode samarbejde på pladserne som bærende for arbejde af høj kvalitet og arbejdsglæde.

Byggeri med omtanke betyder for Henrik, at medarbejdere trives og er glade.Fra sine mange år på byggepladserne ved han, at glade medarbejdere arbejder bedre, får mere fra hånden, og ikke mindst udfører arbejde af en højere kvalitet. Derfor tager Henrik ud og besøger sine projekter flere gange om ugen, også selv om det betyder at han må køre hjemmefra midt om natten for at møde ind før medarbejderne tidligt om morgenen. Det er nemlig der, det er lettest at have dem alle samlet og få snakket med dem. Han bruger også gerne tid på at snakke om andet end arbejdet, fordi det øger arbejdsglæden og trivslen. 

Henrik valgte at arbejde for Haller Entreprise på grund af kemien i virksomheden. Her er strukturen flad, og alle hjælper hinanden. At man aldrig står alene med udfordringerne i Haller Entreprise er helt afgørende for Henrik. Den kvalificerede sparring med kollegerne på kontoret betyder i sidste ende, at kunden får bedre løsninger - fordi flere hoveder tænker skarpere end ét. Og dét kan man jo kun være glad for, siger Henrik.

At arbejdspladsen tilmed er tættere på hans familie og bopæl på Fyn er bestemt også et plus.​

​Entrepriseleder og bygningsingeniør

Benjamin Freddy Petersen

Benjamin Freddy Petersen: Gensidig respekt - for alle byggeriets parter

​Benjamin er entrepriseleder på Slagterigrunden i Odense, der med sine 20 etager bliver Odenses højeste hus. Faktisk har det meste af byen inden længe udsigt til Benjamins første byggeprojekt - så kan man da tale om at sætte aftryk i verden.

Som nyuddannet ingeniør kom det bag på Benjamin, at han fik så meget ansvar. Han trives dog med det, for han oplever at have gode kolleger i ryggen. Hvis han har et problem, kan han altid ringe til de andre entrepriseledere, og derfor betegner han også Haller Entreprise som et godt læringsmiljø.

Der er kort fra top til bund i en lille virksomhed som Haller Entreprise. Det tiltaler Benjamin, for han oplever, at det er lettere at trække på hinanden, når alle kender alle, fremfor i en stor organisation, hvor man skal gennem mange led, for at nå frem til den rette person.

Det bidrager også til byggeri med omtanke, hvilket for Benjamin betyder, at man tilstræber at være lidt foran i alle situationer. Og at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles, uanset om man taler med byggeledelsen eller de ansatte på byggepladsen. Gensidig respekt er nøgleordet, og ifølge Benjamin gennemsyrer det hele Haller Entreprise.

Måske var det medvirkende til, at Benjamin sendte en uopfordret ansøgning til Søren Haller, der var hans underviser i ”Planlægning og økonomi” på ingeniørstudiet. Det gav pote, og sådan blev han i 2023 til Haller-holdets Benjamin - både på kontoret og ude på byggepladsen.

Resten af Haller-holdet

Vi har erfarne og dedikerede montører i alle aldre, fra alle egne af landet og fra udlandet. De arbejder hver dag ude på byggepladserne, i al slags vejr, for at løse opgaverne kvalitetssikkert og til tiden

I Haller Entreprise tæller alle mand. Vi ved, at vi kun kan levere den høje kvalitet, Haller Entreprise er kendt for, hvis vi løfter i flok. Derfor hjælper vi hinanden til at præstere det optimale på jobbet.

Vi tror på, at medarbejdere, der trives, yder en bedre indsats. Derfor er arbejdsmiljø og arbejdsglæde i højsædet i Haller Entreprise. Vi kalder det byggeri med omtanke - også for medarbejderne.

​Kulturen i Haller Entreprise er kendetegnet ved stærk holdånd og faglig stolthed.

​Hos os er der plads til alle, som kan og vil.​

Haller Entreprise ApS    |    Industrivej 7, 5792 Årslev    |    Telefon: 25 31 01 55    ​|    E-mail: shc@hallerentreprise.dk​    |    CVR: 37871397