Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SPECIALIST I
​eLEMENTMONTAGE

30 ÅRS
​ERFARING

Medlem af
​​Dansk Industri

BYGGERI
​MED OMTANKE

Søren boesgaard Andersen

​Entrepriseleder og bygningsingeniør

Søren Boesgaard Andersen: Knowhow og montageerfaring forebygger problemer

Blandt de mere udfordrende byggerier nævner Søren boligbyggeri på H.C. Ørstedsvej og luksusboliger i Sønderborg. Mest stolt er Søren dog af at have ledet byggeriet af Lactosan i Ringe, hvor det var særligt udfordrende at hejse betondæk på plads i 55 graders vinkel og få dem støbt sammen. Her skulle udtænkes unikke løsninger, for det var fysisk umuligt at løfte betondækkene på plads, indtil Haller Entreprise fik specialkonstrueret løfteåg til opgaven. Mindre nervepirrende blev det ikke af, at kontorpersonalet fortsat arbejdede i bygningen, og at inventaret skulle på plads, mens der stadig blev bygget. 28 meter høje tårne på tværs af tre dæk bidrog også til de ingeniørmæssige udfordringer.

Søren sætter pris på den frihed under ansvar, han bliver mødt med i Haller Entreprise. Her er plads til at fejle, og ingen ser skævt til, at man spørger de andre ingeniører, hvordan de ville løse et problem. I det hele taget har medarbejderne det bare godt, ifølge Søren. Naturligvis skal kvaliteten være i orden, og deadlines skal overholdes, men der er stadig plads til at holde weekend eller møde ind lidt senere. Fælles morgenmad om fredagen og den uformelle snak med chefen er også noget, Søren værdsætter.​

​Søren har altid vidst, at han ville være ingeniør. Det motiverer ham, at hverdagen er udfordrende, og at der altid er nye problemer at løse. Og han sætter pris på at have knowhow bag, når han leder ude på byggepladserne. At han ved, hvorfor man skal bruge netop denne type beton eller stål, både fordi han er uddannet bygningsingeniør, og fordi han har erfaring med at montere elementer fra sin start i Haller Entreprise. Det gør, at han forstår, hvorfor nogle løsninger er bedre end andre, og hvorfor det vil give problemer på længere sigt, hvis man ikke korrigerer på et tidligere tidspunkt i processen.

​Faktisk synes Søren, at det er kanonfedt, at han blev sendt ud at montere betonelementer, da han var nyuddannet ingeniør. Det har givet ham respekt for håndværkerne - og det hjælper ham til at levere byggeri med omtanke, som Haller Entreprise er kendt for.

Haller Entreprise ApS    |    Industrivej 7, 5792 Årslev    |    Telefon: 25 31 01 55    ​|    E-mail: shc@hallerentreprise.dk​    |    CVR: 37871397