Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SPECIALIST I
​eLEMENTMONTAGE

30 ÅRS
​ERFARING

Medlem af
​​Dansk Industri

BYGGERI
​MED OMTANKE

Mere om haller holdet

Søren Haller: Byggeri med omtanke - og omtanke for byggeri

Søren Haller er indehaver af Haller Entreprise. Han forfulgte drømmen om egen virksomhed i 2016, og siden har Haller Entreprise udført elementmontage i hele landet, f.eks. på Rigshospitalet og på det nye, runde P-hus ved Vejle Sygehus. Virksomheden er hjemmehørende på Midtfyn, hvor Haller Entreprise bl.a. har monteret betonelementer i Lactosans specialkonstruerede produktionshal.

Mere end 25 års erfaring i byggebranchen sikrer, at Søren forstår alle byggeriets processer, og at han har blik for unikke løsninger. Han har bl.a. været projektleder på Odins Bro, Nettos hovedlager i Køge og havnebyggerier i Holbæk, Odense, Rudkøbing og Svendborg.

Søren er garanten for, at Haller Entreprise leverer kvalitet til tiden, tilpasset kundens individuelle behov. Det kalder vi byggeri med omtanke. Men Søren har også omtanke for byggeri. Derfor underviser han kommende ingeniører på Syddansk Universitet, og han er jævnligt vejleder på afgangsprojekter på ingeniørstudiet.

Faktisk er to af Sørens tidligere studerende i dag entrepriseledere hos Haller Entreprise.

Søren har altid brændt for beton. Derfor startede han sin karriere i byggeriet med at uddanne sig til struktør, og han blev Danmarksmester, da han deltog i DM i Skills i 1996. At han også kom til at støbe bilnøglen ind i væggen, snakker vi ikke så højt om.​

Anja Haastrup: Viser du folk tillid, viser de sig at være tilliden værdig

Anja Haastrup har ansvaret for HR og økonomi i Haller Entreprise.

For Anja er byggeri med omtanke, at der også skal være plads til omtanke for hver enkelt medarbejder. Hun kender de ansattes historie, og hun giver gerne folk en chance, selvom de har slået en skævert i livet. Anjas filosofi er, at hvis man viser folk tillid, viser de sig også at være tilliden værdig.

Haller Entreprises fokus på social ansvarlighed viser sig også ved, at virksomheden flere gange har taget praktikanter ind, både i byggeriet og på kontoret, og ad den vej givet folk med udfordringer på arbejdsmarkedet en ny chance.

Spørger man Anja, har Haller Entreprise plads til alle, der kan og vil.

Det er altså ikke uden grund, at Haller Entreprises værdier er respekt, ordentlighed, samarbejde, ansvarlighed og høj faglighed.

Haller Entreprise sætter en ære i, at hver enkelt medarbejder trives. Og det er Anja, der står bag små og store tiltag, der gør hverdagen lidt sjovere for Haller-holdet. Hun kan finde på at købe Othello-lagkager til alle byggesjak, hente morgenbrød om fredagen og finde en bunke pakkespilspakker til den årlige julefrokost. Det er også hende, der arrangerer bowling, gokart-ture, fællesspisning og fejring af medarbejdernes mærkedage.​

Mads Krogh Hansen: Ingeniør med håndværksbaggrund sikrer praksisforståelse og høj kvalitet

Mads Krogh Hansen er entrepriseleder i Haller Entreprise. Han har ansvaret for udførelsen af byggeprojekter, lige fra tilbuddene regnes, til byggeriet står færdigt.

Haller Entreprise tror på, at montageerfaring er afgørende for, at man forstår alle facetter af betonbyggeriet. Derfor startede Mads som nyuddannet ingeniør med både at montere og at lede entreprisen af Foss Innovation Center i Hillerød. Siden har Mads bl.a. stået for byggeriet af boligkarréen Kongens Punkt i Fredericia og et 9-etagers søjle-bjælkebyggeri med dobbelthøje søjler til Rigshospitalet.

Som entrepriseleder trækker Mads også på sin uddannelse som tømrer. Den håndværksmæssige baggrund hjælper ham til at læse tegninger og forstå processer i praksis. Det betyder, at der sker færre fejl, og at han er skarpere til at kvalitetssikre byggeriet.

Som nyuddannet ingeniør fik Mads job i Haller Entreprise. Han sætter pris på tonen i firmaet, og at det er et lille og personligt sted. Især fremhæver Mads, at Søren Haller altid er klar til at sparre med ham, og at det er utroligt lærerigt at sparre med en person, der har 25 års erfaring i byggebranchen. For kunderne betyder den flade struktur, at byggelederne hurtigere når frem til de helt rigtige løsninger, tilpasset netop denne unikke byggeproces.

Mads vidste ikke, at hans fremtid lå i betonbranchen, før han fik Søren Haller som vejleder i sit afgangsprojekt på ingeniørstudiet. Her skrev han om Holbæk Havneby, og han fandt ud af, hvor udfordrende betonbyggeri er. Spørger man Mads i dag, siger han, at han aldrig skal lave andet, for det er lige ham at bygge med store Lego-klodser.​

Asp Møldrup: Vi hjælper hinanden hele vejen, og det skaber bedre løsninger for kunden

Asp Møldrup er entrepriseleder i Haller Entreprise. Her har han ansvaret for byggepladser, lige fra at bestille betonelementer til at holde kontakten til kunden. Sikkerhed på byggepladsen og montørernes trivsel er også højt prioriteret for Asp.

DTU Skylab og et 4-etagers boligbyggeri i Hillerød hører til de projekter, Asp har haft ansvaret for.

Byggeri med omtanke betyder for Asp, at løsningen er gennemtænkt, lige fra tilbudsfasen til de sidste indsatshuller er lukket. Dukker der problemer op undervejs, får kunden det at vide med det samme. For Asp er overbevist om, at en ærlig dialog skaber tillid og tryghed i alle byggeriets faser.

Før Asp uddannede sig til bygningsingeniør, var han sergent i hæren. Der lærte han at tale med alle og at skære igennem, når det er nødvendigt. Disse erfaringer trækker han i høj grad på, når han leder byggepladser.

Asp bor i København og pendler til Midtfyn de dage, hvor han møder på kontoret. Han valgte at arbejde for Haller Entreprise på grund af kemien i virksomheden. Her er strukturen flad, og alle hjælper hinanden. At man aldrig står alene med udfordringerne i Haller Entreprise, er helt afgørende for Asp. I sidste ende betyder det, at kunden får bedre løsninger - fordi flere ingeniører tænker skarpere end én.

Haller Entreprise ApS    |    Industrivej 7, 5792 Årslev    |    Telefon: 25 31 01 55    ​|    E-mail: shc@hallerentreprise.dk​    |    CVR: 37871397