Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SPECIALIST I
​eLEMENTMONTAGE

30 ÅRS
​ERFARING

Medlem af
​​Dansk Industri

BYGGERI
​MED OMTANKE

Mads Krogh Hansen

​Entrepriseleder og bygningsingeniør

Mads Krogh Hansen: Ingeniør med håndværksbaggrund sikrer praksisforståelse og høj kvalitet

Mads Krogh Hansen er entrepriseleder i Haller Entreprise. Han har ansvaret for udførelsen af byggeprojekter, lige fra tilbuddene regnes, til byggeriet står færdigt.

Haller Entreprise tror på, at montageerfaring er afgørende for, at man forstår alle facetter af betonbyggeriet. Derfor startede Mads som nyuddannet ingeniør med både at montere og at lede entreprisen af Foss Innovation Center i Hillerød. Siden har Mads bl.a. stået for byggeriet af boligkarréen Kongens Punkt i Fredericia og et 9-etagers søjle-bjælkebyggeri med dobbelthøje søjler til Rigshospitalet.

Som entrepriseleder trækker Mads også på sin uddannelse som tømrer. Den håndværksmæssige baggrund hjælper ham til at læse tegninger og forstå processer i praksis. Det betyder, at der sker færre fejl, og at han er skarpere til at kvalitetssikre byggeriet.

Som nyuddannet ingeniør fik Mads job i Haller Entreprise. Han sætter pris på tonen i firmaet, og at det er et lille og personligt sted. Især fremhæver Mads, at Søren Haller altid er klar til at sparre med ham, og at det er utroligt lærerigt at sparre med en person, der har 25 års erfaring i byggebranchen. For kunderne betyder den flade struktur, at byggelederne hurtigere når frem til de helt rigtige løsninger, tilpasset netop denne unikke byggeproces.

Mads vidste ikke, at hans fremtid lå i betonbranchen, før han fik Søren Haller som vejleder i sit afgangsprojekt på ingeniørstudiet. Her skrev han om Holbæk Havneby, og han fandt ud af, hvor udfordrende betonbyggeri er. Spørger man Mads i dag, siger han, at han aldrig skal lave andet, for det er lige ham at bygge med store Lego-klodser.​

Haller Entreprise ApS    |    Industrivej 7, 5792 Årslev    |    Telefon: 25 31 01 55    ​|    E-mail: shc@hallerentreprise.dk​    |    CVR: 37871397