Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SPECIALIST I
​eLEMENTMONTAGE

30 ÅRS
​ERFARING

Medlem af
​​Dansk Industri

BYGGERI
​MED OMTANKE

Henrik Clemmensen

​Entrepriseleder

Henrik Clemmensen: Jo gladere medarbejderne er, desto bedre bliver arbejdet

Henrik Clemmensen har været i Haller Entreprise siden 2020. Han kom fra en stilling som direktør i et jysk elementmontagefirma, og han har erfaring med stort set alle aspekter af elementmontage. 

Som entrepriseleder har Henrik ansvaret for byggepladser, lige fra at bestille betonelementer til at holde kontakten til kunden. Kort sagt sørger Henrik for, at pladsen kører.

Og han ved om nogen, hvor vigtigt det er at være på en byggeplads, der fungerer. Inden han startede på kontoret hos Haller Entreprise, har han selv arbejdet som montør i 31 år. Han har altid elsket friheden i arbejdet på byggepladsen, samarbejdet om montagen og følelsen af at skabe noget.

Som entrepriseleder foregår meget af Henriks arbejde ved en computer, og han kan ikke på samme måde se, hvad han skaber hver dag. Til gengæld kan han bruge sin ekspertise og praktiske erfaring til at lede sine byggepladser. Ved Vandet i Ishøj og Ofeliahaven i Helsingør er nogle af de byggepladser, Henrik har haft ansvaret for. Han fremhæver det gode samarbejde på pladserne som bærende for arbejde af høj kvalitet og arbejdsglæde.

Byggeri med omtanke betyder for Henrik, at medarbejdere trives og er glade. Fra sine mange år på byggepladserne ved han, at glade medarbejdere arbejder bedre, får mere fra hånden, og ikke mindst udfører arbejde af en højere kvalitet. Derfor tager Henrik ud og besøger sine projekter flere gange om ugen, også selv om det betyder at han må køre hjemmefra midt om natten for at møde ind før medarbejderne tidligt om morgenen. Det er nemlig der, det er lettest at have dem alle samlet og få snakket med dem. Han bruger også gerne tid på at snakke om andet end arbejdet, fordi det øger arbejdsglæden og trivslen.

Henrik valgte at arbejde for Haller Entreprise på grund af kemien i virksomheden. Her er strukturen flad, og alle hjælper hinanden. At man aldrig står alene med udfordringerne i Haller Entreprise er helt afgørende for Henrik. Den kvalificerede sparring med kollegerne på kontoret betyder i sidste ende, at kunden får bedre løsninger - fordi flere hoveder tænker skarpere end ét. Og dét kan man jo kun være glad for, siger Henrik.

At arbejdspladsen tilmed er tættere på hans familie og bopæl på Fyn er bestemt også et plus.​

Haller Entreprise ApS    |    Industrivej 7, 5792 Årslev    |    Telefon: 25 31 01 55    ​|    E-mail: shc@hallerentreprise.dk​    |    CVR: 37871397